tag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post2685050206471907284..comments2020-12-11T23:47:17.356+01:00Comments on Rubin Konyhája: Hagymás virslisalátaSimon Gabriella Rubinhttp://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-48537633144767707892013-01-05T18:37:17.773+01:002013-01-05T18:37:17.773+01:00Belfi, almával még nem próbáltam, füstölt sajttal ...Belfi, almával még nem próbáltam, füstölt sajttal viszont igen, és nekem is ízlett! :)Simon Gabriella Rubinhttps://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-73089425687757440202013-01-05T18:36:28.923+01:002013-01-05T18:36:28.923+01:00Gasztropajti, köszönöm, hogy szóltál, tényleg kima...Gasztropajti, köszönöm, hogy szóltál, tényleg kimaradt a tejföl. Most gyorsan beírtam. :) A te verziód is érdekes, legközelebb kipróbálom így, de a mikrót nem fogom használni, nem szeretem. :))Simon Gabriella Rubinhttps://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-17735851544264203102013-01-05T13:03:21.715+01:002013-01-05T13:03:21.715+01:00A hozzávalókból kimaradt a téfel! Ne hidd, hogy ke...A hozzávalókból kimaradt a téfel! Ne hidd, hogy kekeckedő kedvemben vagyok, de annál inkább figyelmes. Hasonló módon készítem én is. A minimális különbség, hogy csak tejföllel, kevés mustárral, és pici oliva olajjal. A hagymát pedig előtte besózom, és kicsit megmikrózom. Ha lilahagymával, vagy újhagymával csinálom, akkor a mikróra nincs szükség.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13351266633960114137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-16247883691547365642013-01-05T12:21:30.809+01:002013-01-05T12:21:30.809+01:00Mi is imádjuk,de mióta megkóstoltam a felturbózott...Mi is imádjuk,de mióta megkóstoltam a felturbózott változatát, azóta csak úgy készítem. Ez a saláta az alap, plusz teszek bele 10-10 dkg füstölt és sima trapistát, vagy bármilyen füstölt sajtot és valamilyen lágyabb natúrt, plusz annyi db almát felkockázva (lehetőleg édeset)amennyi pár virslivel készül a saláta. Valami isteni miután összeértek az ízek! A család nagy kedvence lett!! Most szilveszterkor is kötelező volt elkészítenem.:))belfihttps://www.blogger.com/profile/06828542501666783843noreply@blogger.com