tag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post8394709363290788382..comments2020-12-11T23:47:17.356+01:00Comments on Rubin Konyhája: PudingtortaSimon Gabriella Rubinhttp://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-57771462236414227892014-03-02T17:31:35.550+01:002014-03-02T17:31:35.550+01:00Én is tálkákba készítem, nagyon finom.Én is tálkákba készítem, nagyon finom.Olgishttps://www.blogger.com/profile/11189895914556510055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-36520327490407338282013-03-16T17:42:24.689+01:002013-03-16T17:42:24.689+01:00Ez istenien nez ki!Ez istenien nez ki!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03095624565607440305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-80549545555131675282012-07-07T19:47:17.207+02:002012-07-07T19:47:17.207+02:00Kata, a Rubin Konyhája Facebook oldalán megválaszo...Kata, a Rubin Konyhája Facebook oldalán megválaszoltam a kérdésed, láttam, hogy megtaláltad a választ. :)) De inkább 2x, mint 1x sem, szóval: igen, azért használok fél liternél kevesebb tejet, hogy sűrűbb legyen a krém, így szépen lehet majd szeletelni tálaláskor. Én is Dr.Oetker pudingporral dolgoztam.<br />Csodaszép lett a tiéd is, meglestem ám! :))Simon Gabriella Rubinhttps://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-54895389006631708722012-07-05T09:35:00.019+02:002012-07-05T09:35:00.019+02:00Elkészült: http://kataakonyhaban.blogspot.ro/2012/...Elkészült: http://kataakonyhaban.blogspot.ro/2012/07/pudingtorta.html<br /><br />Köszönet érte, nagyon szerettük :)Katahttps://www.blogger.com/profile/07743237715138905682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-474106742102778482012-07-01T21:45:03.505+02:002012-07-01T21:45:03.505+02:00Azt hiszem ezt elfogom készíteni, de egy kérdésem ...Azt hiszem ezt elfogom készíteni, de egy kérdésem lenne: a Dr. Oetker-es pudingpor elkészítéséhez 5 dl tej szükséges, te másfajta pudingporral dolgoztál, amihez kevesebb tej kell vagy, ehhez spéci kevesebbet kell tenni, hogy sűrűbb legyen? Köszi előre is a segítséget :)Katahttps://www.blogger.com/profile/07743237715138905682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-23513952262252241782012-06-27T16:51:08.745+02:002012-06-27T16:51:08.745+02:00Tejszínhab, köszi! :)
Gabriella, ez elkészíthető ...Tejszínhab, köszi! :)<br /><br />Gabriella, ez elkészíthető kis tálkákban vagy fagylaltos kehelyben is, tegnap a torta változathoz volt kedvem. :))Simon Gabriella Rubinhttps://www.blogger.com/profile/03532210728399538397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-34043057520145449412012-06-27T16:47:27.848+02:002012-06-27T16:47:27.848+02:00Már az fb-on is megcsodáltam, nagyon tetszik! Neke...Már az fb-on is megcsodáltam, nagyon tetszik! Nekem is van egy ilyen kekszes-pudingos desszertem (csak nem torta), és a kánikulai napokra tartogatom, hogy majd akkor készítem el, amikor nem lesz kedvem még a sütővel is fűteni... :) Hej, de megkóstolnám most a pudingosodat...!! :PGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5017443578727920093.post-53650977055084084902012-06-26T18:30:58.468+02:002012-06-26T18:30:58.468+02:00Szuper ötlet, már képen is ínycsiklandó :)Szuper ötlet, már képen is ínycsiklandó :)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.com