2012. december 5., szerda

"Téli álmok" antológia Rubin novellájával

Nyár végén megjelent egy antológia pályázat, téli témában várt az egyik kiadó novellákat, verseket, meséket, fotókat. Megtetszett a feladat, és nekiláttam. Húsz éve írok mindenféléket, melyek az íróasztalfiókban vagy pendrive-on vannak archiválva. Téli történetem nem volt, elkezdtem hát ilyet írni a pályázatra. Aznap, amikor belevágtam, szeptember eleje volt, tombolt a hőség. Nyári ruhában, kezemben barackkal képzeltem magam elé a telet. A leadási határidőnek megfelelően beküldtem a művemet, s pár nappal később jött az értesítés: beválogatták az antológiába!! Nagyon örültem neki.
Hivatalosan november 30-án jelent meg, hozzám tegnap érkezett a futár a szerzői példánnyal, és a barátoknak szánt ajándék kötetekkel. Jó érzés kézbe venni, lapozgatni, nyomtatásban látni a saját nevem és a munkámat.
A kötet címe és a novellámé azonos, de nem címadót írtam, hanem az antológia előre megadott címéhez igazítottam a magamét.
A Téli álmok antológia megvásárolható a Bookline.hu oldalon és a Z-Press Könyvműhely e-könyvesboltjában 3500 Ft-os áron. Vegyétek-vigyétek, a többi novella is remek benne, és szép téli verseket is olvashattok kortárs költőktől!

Téli álmok antológia

Ott a nevem a hátsó borítón a szerzők listájában

A barátoknak szánt ajándék példányok

Zizit érdekli az irodalom



5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Tudom milyen jó érzés kézbe venni a könyvet, az elsőt, amiben benne vagy!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok sikeredhez! További kellemes írással eltöltött szabadidőt kívánok neked sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  3. Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés