2013. április 26., péntek

Kétszeres "Best blog" díjas lettem

A hét legkedvesebb híre számomra, hogy duplán megkaptam a Best blog díjat. Marka és Mary egyaránt érdemesnek találtak eme elismerésre. Köszönöm szépen mindkettejüknek. :)))




A díjjal kellemes kötelezettségek járnak:
- meg kell említeni a beszámolóban, kitől kaptuk a díjat (megtörtént :))) ),
- 4 olyan bloggernek kell továbbadni a díjat, akiket kedvelünk, és akiknek 200 főnél kevesebb feliratkozott, rendszeres olvasójuk van,
- a díjazottakat értesíteni kell a jó hírről.

Az alábbi négy blogszerzőt szeretném megajándékozni a Best blog díjjal:

A torta- és süteményszakos bloggerek közül Zsuzsa édességeinek ízvilága áll hozzám a legközelebb. Szeretem a stílusát és a kreativitását, gyönyörű desszertek kerülnek ki a keze alól.

Barátnők lettünk az idők folyamán, a márciusi bloggertalálkozó tette fel az i-re a pontot. Édességmágus, azt hiszem, ez a legtalálóbb jelző Dinára. Szívesen kísérletezik ízekkel, színekkel, és mer különbözni másoktól, vállalja a véleményét akkor is, ha az nem egyezik a többségével. Puszi, Dina! :)

Hédi blogját jó szívvel ajánlom az olvasóim figyelmébe. Az ételek képi világa lenyűgöző. Ízléses, művészi és ínycsiklandó fotókkal illusztrálja a nem mindennapi fogásokat. 

Baráth Zsuzsi blogját két okból szeretem olvasni. Saját bevallása szerint csokoholista, azaz imádja a csokoládét, akárcsak én. És szinte minden receptjéhez tartozik egy film- vagy könyvajánló, élmény ezeket olvasni.

Sok olvasót és további sikereket kívánok az általam választott 4 díjazottnak!:)) 

4 megjegyzés:

  1. Hehhe, micsoda bemutató! :)) Köszi! :)) Pusszantás! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Gaby, szóhoz sem jutok a meglepetéstől/örömtől! Ezzel most feldobtad a napomat :)!

    VálaszTörlés
  3. Köszi itt is a szép szavakat, na meg a díjat! Puszi Neked és szép napot! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a díjat és a kedves szavakat!

    VálaszTörlés