2013. március 31., vasárnap

Váncza-játék nyereményeinek átvétele

Kegyes volt hozzám Fortuna, én lettem a februári Váncza-project egyik nyertese. Ezt a kekszet küldtem játékba Váncza mester receptjei közül:

Fűszeres borbarát

Személyesen vettem át Mónitól, a Váncza-project bloggerétől a nyereményt. Amikor megláttam, mennyi mindent rejt az ajándékcsomag, nem hittem a szememnek!! A négy nyelven írt süteményes könyv mellé sokféle Váncza-terméket is kaptam: pudingport, tortazselét, sütőport, szalalkálit, habfixálót, stb. 


A meglepetések ezzel még nem értek véget: két hatalmas süteményes dobozban hétféle süteményt hozott nekem Móni, mind Váncza-receptből készült. És nagyon finomak, ezt tanúsíthatom.


Köszönöm a nyereményt, a könyvet, sütiket, mindent, legfőképpen azt, hogy megismerhettem Mónit. Olyan jól sikerült a találkozónk, hogy este majdnem bezártak bennünket a cukrászdába, ahol beszélgettünk.
Természetesen én sem érkeztem üres kézzel, az előző napi bloggertalálkozó menüjéből vittem Móninak kóstolót, plusz pár saját készítésű bonbont, és a Kisildi-féle rahátból néhány kockát. 
Már töröm a fejem, mit süssek a következő Váncza-fordulóra, hátha a szerencse újból mellém szegődik... :))

2 megjegyzés:

  1. Ez pont így történt. Örülök hogy tetszett az ajándék:))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyereményhez és a privát blogger találkozóhoz!

    VálaszTörlés