A bagett szeletek különböző krémekkel, feltétekkel örök kedvenceim. Villámgyorsan össze lehet belőlük állítani 1-2 tálcányi harapnivalót. A kivitelezése nem igényel különösebb konyhai jártasságot, inkább némi kreativitást. Szilveszterkor nagyon praktikus: fogyasztható önmagában, vagy ahogyan mi is tettük, franciasalátához.
Vendégváró falatok |
Hozzávalók:
2 db bagett
10 dkg túró
1 dl tejföl
1 evőkanál kapor
egy csipet só
10 dkg téli szalámi (vagy más felvágott)
10 dkg sajt
vaj a kenéshez
A bagett karikák felét megkenem a kapros-túrós krémmel. A többi karikát vékonyan megvajazom, és szalámival, sajttal díszítem.
Két nagyobb tálcát szalvétával bélelek, és elrendezem rajtuk a bagett falatokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése