Egy ideje kerülöm a felvágottak fogyasztását. Semmilyen orvosi probléma nem áll a háttérben, és különleges diéta sem. Egyszerűen jobban érzem magam, mióta nem kerül a tányéromra ilyesmi. A melegszendvicsért viszont még mindig rajongok, ezért kitaláltam magamnak egy olyan változatot, ami ízletes és gazdag feltéttel készül. Lehet, hogy ez a spanyol viasz esete, számomra mindenesetre új. :))
Melegszendvics by Rubin |
Hozzávalók:
kenyér
vaj
bazsalikom
paradicsom
sajt
A sütőt előmelegítem 180 fokra. A kenyérszeleteket megkenem vajjal, megszórom bazsalikommal. Ezután következnek a karikára vágott paradicsomok, a tetejére pedig sok-sok sajtot reszelek.
Tepsibe teszem a szendvicseket, és 10 perc alatt megsütöm. Az én ízlésem szerint akkor jó, ha a kenyerek alja ropogós, a tetejére pedig ráolvadt a sajt.
Én mostanában vaj helyett tejföllel kenem meg a kenyeret, próbáld ki, valami isteni :)
VálaszTörlés