2012. június 16., szombat

Banánfagyival indul a blog

Egy bő két évvel ezelőtti ötletből ma megszületett a Rubin Konyhája gasztroblog. Az idáig vezető út címszavakban: Stahl Judit, Lajos Mari, évek alatt összegyűlt gigantikus receptmennyiség, rendkívül hálás kóstoló-rajongó közönség családi és baráti körben.
Köszönöm a Facebookon működő Édességrajongók klubja csoportom bloggereinek az ihletet, a biztatást és a jó tanácsokat. :) 
Köszönöm Z. -nek, hogy hónapokon át velem együtt ötletelt, olvasott, tervezett.:)

Egy pofonegyszerű nyári recepttel indítom a blogot: banánfagyi. :) 

Három banánt karikákra vágtam, hozzáadtam egy evőkanál mézet, és botmixerrel pürésítettem. Zárható dobozban a fagyasztóba tettem 5-6 órára, óránként megkevertem villával, hogy a jégkristályokat összetörjem. 5-6 gombóc fagyira elég ez az adag. Tálaláskor mazsolával szórtam meg.

Banánfagyi




8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a bloghoz:) Sok-sok finom recpetet és sok örömöt kívánok Neked a konyhában és itt is:)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Nagyon örülök, h elindult a blogod, legyen legalább akkora sikere ennek is, mint az Édességrajongók Klubjának :)

    VálaszTörlés
  3. Finom fagyi!!! Amúgy köszi Neked is, hogy létrehoztad a klubot! :)) Sok sikert itt is és legalább annyi tagot mint ott! :DD

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok itt is! A banánfagyi nálunk is bejött, én múltkor eperrel párosítottam. :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az új blogodhoz:-))
    Örülök, hogy a csoport tagja lehetek:-))

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a blogodhoz! Örülök, hogy indítottál, csodálkozom, hogy eddig miért nem tetted :) Kívánom, hogy leld örömed benne és nagyon tetszenek az eddig feltöltött receptjeid. Már tudom, hogy mindig örömmel fogom olvasgatni a blogod :)

    VálaszTörlés
  7. Petra, örülök a banánfagyi sikerének! :)

    Gesztenye, köszönöm a gratulációt! :) És részemről az öröm, hogy az Édesben jó a hangulat. :)

    Kata, gondolkodtam a blogon jó ideje, terveztük, megálmodtuk, és most jött el az ideje, hogy formába öntsem. :)) Jól esik, hogy tetszenek a receptjeim. :))

    VálaszTörlés