2015. augusztus 9., vasárnap

Rántott sajt petrezselymes krumplival, tejfölös uborkasalátával

A blogon van már rántott sajt recept itt , fogalmazzunk úgy, az a téli változat. Most, a nyárihoz egészségesebb lisztet és olajat használtam, s friss uborkából, újkrumpliból lett a köret. Íme:




Hozzávalók:
rántani való sajt
teljes kiőrlésű liszt
házi tojás
zsemlemorzsa

a sütéshez olívaolaj vagy kókuszolaj

A tömbsajtot egy centi vastag karikákra vágom, lisztbe-tojásba-zsemlemorzsába forgatom - tehát a szokásos módon panírozom -, aztán olíva- vagy kókuszolajban megsütöm.
Papírtörlővel alaposan felitatom a felesleges zsiradékot a rántott sajtról.
Petrezselymes krumplival és tejfölös uborkasalátával tálalom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése