2012. november 20., kedd

Krémsajtos csirkemellben sült bécsi virsli

Az őszben azok a pillanatok a legszebbek, amikor hazaérünk. Belépünk az ajtón, és átadjuk magunkat a jóleső melegnek, élvezzük az otthon illatát. Kézmosás, átöltözés, és jöhet a vacsora. Egy finom, forró leves, vagy fűszeres sült hús könnyű körettel. 
Szerettem volna valamivel feldobni a csirkemellet, ezért szétnéztem a hűtőben. Találtam sonkás krémsajtot és bécsi virslit, azonnal összeállt a kép, mit is fogok ezekből készíteni. Krémsajtos csirkemellben sült bécsi virslit.

Krémsajtos csirkemellben sült bécsi virsli


Hozzávalók:
fél csirkemell személyenként
1 kis tubus sonkás krémsajt
fél pár bécsi virsli fele per csirkemellszelet
bors
majoránna

A csirkemellfilé feleket kiklopfolom, sózom, borsozom, megszórom majoránnával, és megkenem sonkás krémsajttal. Félbevágott bécsi virslit teszek a szeletek közepébe, és feltekerem. Fogpiszkálóval rögzítem a tekercseket több helyen, hogy ne csússzanak szét. Bő, forró olajban kisütöm őket, időnként megforgatva, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.
Salátával, vagy savanyúsággal és kenyérrel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése