2013. augusztus 5., hétfő

Patisszon fasírt

Újabb két patisszon érkezett a szomszédoktól. Hámoztam, reszeltem. :) Ezúttal zöldségfasírtot sütöttem belőle. :)

Patisszon fasírt

Hozzávalók:
2 közepes patisszon
2 tojás
4 evőkanál zsemlemorzsa
bors

a sütéshez olaj

A patisszonokat meghámozom, a magjukat kivájom, rájuk nincs szükség. Lereszelem, és besózva 5-10 percig állni hagyom. Kinyomkodom a levét, a tojások, zsemlemorzsa, bors hozzáadásával masszát gyúrok a reszelt patisszonból. A masszából kis pogácsákat formázok, zsemlemorzsába forgatom őket, és bő, forró olajban kisütöm.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó recept, köszönöm!! Hölnap ez lesz az ebéd.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik, jó elkészítési alternatíva! :) Eddig szinte mindig rántva készítettem, kipróbálom fasírtként is, biztosan finom! :)

    VálaszTörlés