Egy bő két évvel ezelőtti ötletből ma megszületett a Rubin Konyhája gasztroblog. Az idáig vezető út címszavakban: Stahl Judit, Lajos Mari, évek alatt összegyűlt gigantikus receptmennyiség, rendkívül hálás kóstoló-rajongó közönség családi és baráti körben.
Köszönöm a Facebookon működő Édességrajongók klubja csoportom bloggereinek az ihletet, a biztatást és a jó tanácsokat. :)
Köszönöm Z. -nek, hogy hónapokon át velem együtt ötletelt, olvasott, tervezett.:)
Egy pofonegyszerű nyári recepttel indítom a blogot: banánfagyi. :)
Három banánt karikákra vágtam, hozzáadtam egy evőkanál mézet, és botmixerrel pürésítettem. Zárható dobozban a fagyasztóba tettem 5-6 órára, óránként megkevertem villával, hogy a jégkristályokat összetörjem. 5-6 gombóc fagyira elég ez az adag. Tálaláskor mazsolával szórtam meg.
Banánfagyi |
Gratulálok a bloghoz:) Sok-sok finom recpetet és sok örömöt kívánok Neked a konyhában és itt is:)
VálaszTörlésCsatlakozom az előttem szólóhoz :) Nagyon örülök, h elindult a blogod, legyen legalább akkora sikere ennek is, mint az Édességrajongók Klubjának :)
VálaszTörlésFinom fagyi!!! Amúgy köszi Neked is, hogy létrehoztad a klubot! :)) Sok sikert itt is és legalább annyi tagot mint ott! :DD
VálaszTörlésKöszönöm szépen, lányok! :)
VálaszTörlésGratulálok itt is! A banánfagyi nálunk is bejött, én múltkor eperrel párosítottam. :)
VálaszTörlésGratulálok az új blogodhoz:-))
VálaszTörlésÖrülök, hogy a csoport tagja lehetek:-))
Gratulálok a blogodhoz! Örülök, hogy indítottál, csodálkozom, hogy eddig miért nem tetted :) Kívánom, hogy leld örömed benne és nagyon tetszenek az eddig feltöltött receptjeid. Már tudom, hogy mindig örömmel fogom olvasgatni a blogod :)
VálaszTörlésPetra, örülök a banánfagyi sikerének! :)
VálaszTörlésGesztenye, köszönöm a gratulációt! :) És részemről az öröm, hogy az Édesben jó a hangulat. :)
Kata, gondolkodtam a blogon jó ideje, terveztük, megálmodtuk, és most jött el az ideje, hogy formába öntsem. :)) Jól esik, hogy tetszenek a receptjeim. :))